Най-новият клуб в столицата ще се превръща в театрална сцена

...
Най-новият клуб в столицата ще се превръща в театрална сцена
Коментари Харесай

Азис аплодира Виктор Калев

Най-новият клуб в столицата ще се трансформира в театрална сцена един път в седмицата. Началото на артистичната самодейност бе сложено от Виктор Калев и неговия театър „ Грамофонът “. Шоуто бе признато с нестихващи аплодисменти, а самият актьор бе в страхотна форма.

В кулминационната точка на вечерта Виктор Калев слезе от сцената на THE 1 Exclusive и обиколи цялата зала, с цел да поздрави персонално всички свои другари. Специално място измежду тях зае и Азис, който дискретно се бе настанил във вип зоната на клуба.

“Тази вечер дружно поехме на едно странствуване през годините, заредено с носталгия, комизъм и обич. Благодаря, че бяхте съпричастни към една сбъдната фантазия. Смених 30 разнообразни персонажа, изпях 20 песни с гласовете на истинските им реализатори, застанах пред вас без грим и перуки, само че бях единствено и само себе си. Иска ми се всеки да може да припознае своите безредици в този театър ", показа артистът от сцената.

Припомняме ви, че на Калев му следва и огромен театър „ Грамофонът – особено издание “ на 28 април в НДК, като афтър празненството още веднъж ще бъде в THE 1 Exclusive, a на сцената ще излязат десетки актьори другари на звездата. 

Още идващия понеделник, 25 март, на сцената на заведението ще бъде показана и постановката „ Мъже под чехъл “ с присъединяване на Кирил Ефремов, Албена Колева и Тончо Токмакчиев.

За 1 април се приготвя неповторим театър „ Смехът е позволен “ с присъединяване на едни от най-големите и обичани родни комици, само че към този момент уредниците от Ажур Пико не издават повече детайлности.

Две следващи седмици Мариус Куркински ще се изяви с „ Нашенец “ и юбилейния си моноспектакъл „ Мариус на 50 “. 

Аня Пенчева също ще играе на сцената в клуба на 29 април в постановката „ Тя, той и още двама-трима “, в която си партнира с Антоан Петров, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев.

На 22 април пък почитателите на театралното изкуство ще могат да гледат „ Изневери допълнително “.

Всичките спектакли са продуцирани от Кирил Кирилов.  

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР