Най-новият флагман Honor 10 достигна 3 милиона продажби в рамките

...
Най-новият флагман Honor 10 достигна 3 милиона продажби в рамките
Коментари Харесай

Honor впечатлява със 150% ръст на международните си продажби през първата половина на 2018 г.

Най-новият флагман Honor 10 доближи 3 милиона продажби в границите на три месеца

Honor, водещият смарт телефон бранд на Huawei, записва невероятни резултати в международен мащаб през първата половина на 2018 година Главният триумф измежду тях е удивително нарастване от 150% на годишна база на интернационалните продажби отвън Китай. Това достижение е още една стъпка, която доближава Honor към задачата да влезе в топ 3 на най-хубавите мобилни марки в международен мащаб през идващите пет години.

Флагманът на марката, Honor 10, е една от водещите аргументи за положителните резултати. Смартфонът записва към този момент над 3 милиона продадени бройки от стартирането му на пазара преди няколко месеца и доста положителни мнения измежду потребителите. Honor 10 предлага две от най-големите нововъведения при смарт телефоните - двойна камера с изкуствен интелект (AI) и реформаторски дизайн, включващ 3D стъклен тил със зашеметяващо наномащабно оптично покритие. Интересни акценти от световния триумф на Honor 10 са:
• Малайзия, където Honor 10 счупи върха за най-продавания флагман от онлайн търговеца на дребно Shopee.
• Франция, където Honor 10 стана вторият най-продаван смарт телефон онлайн и се подреди на шесто място в продажбите на дребно в ценовия диапазон 300-400 евро през май.
• Русия, където Honor 10 е най-продаваният смарт телефон в ценовия диапазон сред 25 000 и 30 000 рубли и се подрежда в топ 5 на смарт телефоните в GfK Hitlist.
• Германия, където Honor 10 изпревари по продажби Honor 9 с над 100%.

„ Щастливи сме да забележим, че нашата отдаденост да вкарваме неповторими нововъведения и екстри за потребителите на ненадмината цена е оценена високо и посрещната с възторг от потребителите по целия свят - разяснява Джордж Дзао, президент на Honor. Нашето мощно показване в международен мащаб през 2018 година ни изпълва с оптимизъм, че ще успеем да реализираме задачата си да влезем в топ 3 на най-хубавите смарт телефон марки в света в границите на идващите пет години ".

Пазарните данни демонстрират също, че Honor чупи върхове и печели нови почитатели на всички пазари. През май тази година Honor изпревари Apple и се трансформира в смарт телефон марка номер 2 в Русия по размер на продажбите, откакто беше на трета позиция предходните 13 месеца. Брандът е и най-бързо растящият търговец на смарт телефони в Индия с 300% нарастване на размера на продажбите и приходите през първата половина на 2018 година Впечатляващи са и облагите в Европа, като размерът на продажбите е повишен с 200% в Испания.

Honor също по този начин продължава да усилва световното си наличие, разширявайки продуктовото си портфолио в Югоизточна Азия, Близкия Изток и Латинска Америка, с нови министър председатели тази година в Индонезия, Тайланд, Виетнам, Филипините, Сингапур, Египет, Пакистан, Мексико и Колумбия.

В родната си страна Китай Honor продължава да бъде смарт телефон онлайн бранд номер 1. От януари до април 2018 година Honor е записал 18,07 милиона продадени бройки и е осъществил доходи от продажби в размер на 26,3 милиарда юани, съгласно без значение маркетингово изследване на компанията Sino Market Research.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР