Най-новият филм на Стефан Командарев взе две от най-престижните награди

...
Най-новият филм на Стефан Командарев взе две от най-престижните награди
Коментари Харесай

В кръг на Командарев с престижни награди от фестивала в Сараево

 Най-новият филм на Стефан Командарев взе две от най-престижните награди още на първия фестивал на който беше показан. " В кръг “ направи международната си премиера на 18 август в главната конкурсна стратегия на 25-тото издание на кинофестивала в Сараево. Лентата беше призната извънредно добре от публиката на фестивала. " Най-голямото самопризнание е, че всички които са гледали " Посоки “ споделиха, че с " В кръг “ сме постигнали още по-добър филм и сме надградили триумфа на предходния. “, споделя Командарев.

Голямата вест от нощес е, че филмът взе две от шестте фестивални награди за игрални пълнометражни филми.

- " СЪРЦЕТО НА САРАЕВО “ за най-хубава актриса за Ирини Жамбонас. Мотивите на журито са " за надълбоко и многопластово осъществяване, за подробност и точност, на което не можем да не повярваме “

- Награда CINEUROPA за " Изключително достижение в европейската аудиовизуална просвета. Филмът се отличава освен с безспорните си артистични качества, само че и промотира концепцията за европейски разговор и интеграция “.

" Изключително щастлива съм от това самопризнание. Работата със Стефан Командарев постоянно е огромно предизвикателство за нас актьорите. Приемам тази премия като премия за целия актьорски състав “, описа Ирини Жамбонас

" В кръг “ е вторият филм от плануваната трилогия след реализацията на " Посоки “. Той споделя историите на три двойки патрулиращи служители на реда в нощна София. По образеца на първия филм и тук епизодите са снимани в един кадър за по-голямо влияние и достоверност. В лентата ще забележим Ирини Жамбонас, Павел Попандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев–Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев–Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР