Най-новият детски хит на ВГ Изгревчета“ – Нека да ви

...
Най-новият детски хит на ВГ Изгревчета“ – Нека да ви
Коментари Харесай

Най-новата песен на Стефан Диомов и ВГ „Изгревчета” ще открие осмата фото изложба на композитора

Най-новият детски шлагер на ВГ „ Изгревчета “ – „ Нека да ви кажа “, написан особено за групата от маестро Стефан Диомов, ще бъде публично показан на 1 юли, петък, от 20.30 часа на открита сцена „ Охлюва “.

Това е следващата ария на композитора, с която дребните изгревчета ще добавят своя репертоар. До момента написаните от маестро Диомов за тях песни са повече от 10.

Песента „ Нека да ви кажа “ към този момент има и клип, който е сниман на най-романтичното място в Бургас – остров Света Анастасия и също ще бъде излъчен на сцена „ Охлюва “ по време на рецитала на ВГ „ Изгревчета “.

Промоцията на песента ще бъде тъкмо преди откриването на осмата галерия на композитора и странник Стефан Диомов, планувана за 20.30 часа на алеята сред сцена „ Охлюва “ и Културен център „Морско казино“.

В нея са събрани най-хубавите фотоси, снимани през годините по време на пътуванията на маестрото до някои от най-екзотичните места по света, като водопадите „Ниагара“ и „Виктория“, Мачу Пикчу, Гранд Каньон, фрагменти от Южна Африка и др.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР