Най-новият член на висшето ръководно тяло на Църквата на Исус

...
Най-новият член на висшето ръководно тяло на Църквата на Исус
Коментари Харесай

Нов член на ръководството на мормонската църква казва, че трябва да направи по-добре, за да помогне на жертвите на сексуално насилие да се излекуват

Най-новият член на висшето управително тяло на Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни сподели, че всяка религия - в това число неговата - би трябвало да направи повече, с цел да отбрани жертвите на полово принуждение и да помогне за улеснение на лечебния развой.

Миналия месец Патрик Киърън, на 62 години, стана първият нов член от 2018 година насам, назначен в Кворума на дванадесетте апостоли, органът, който управлява бизнес ползи и световно развиване на вярата, необятно известна като мормонската черква.

Говорейки пред Асошиейтед прес във вторник, Киърън, който е израснал в Англия и се е обърнал към вярата като възрастен, очерта световния, съчувствен метод, който ще предприеме по редица чувствителни въпроси от граничната рецесия към LGBTQ общността. Той беше изключително безапелационен върху това по какъв начин би желал жертвите на полово принуждение да бъдат обгрижвани от църквата.

„ Няма подозрение, че малтретирането на дете или умишленото малтретиране на който и да било е най-отвратителн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР