Най-новият български сериал – Лъжите в нас“ – ще изненада

...
Най-новият български сериал – Лъжите в нас“ – ще изненада
Коментари Харесай

„Лъжите в нас“ поставя Радина Думанян и Орлин Павлов пред вълнуващи актьорски предизвикателства

Най-новият български сериал – „ Лъжите в нас “ – ще изненада феновете с непредвидени обрати и надълбоко защитавани фамилни секрети. Това разкриха актьорите Радина Думанян и Орлин Павлов и режисьорът и изобретателен продуцент на поредицата Павел Веснаков в предаването на NOVA Те загатнаха, че в новия сериал ще бъдат застъпени съществени обществени тематики и повдигнаха завесата към характерностите и сложността на облиците, в които ще се превъплътят актьорите.

„ С времето ставаме все по амбициозни и смели и желаеме да отговорим на упованията, които феновете имат “, показа режисьорът и изобретателен продуцент Павел Веснаков. За триумфа на сериала той добави, че е нужно да бъдат наранени събития, които са на напред във времето в обществото през днешния ден. „ Подобен план дава удоволствието на хората и нужното развлечение от гледането на трагични сериали, само че въпреки това е доста сериозен обществено и публично зает. Позволяваме си да изследваме героите от тъмната страна на техните характери “, добави той.

В студиото на „ Събуди се “ Радина Думанян и Орлин Павлов, които феновете ще видят като младоженците Рая и Сава, дефинираха облиците си като вълнуващо актьорско предизвикателство. „ За пръв път се сблъсквам с толкоз комплицирана актьорска задача. Героят ми Сава няма нищо общо с мен. Той е недодялан, примитивен, доста неприятен от време на време, а лъжите в живота му стават все по-големи и в персонален, и в професионален проект “, разкри Орлин Павлов. Радина Думанян също посочи, че обликът на Рая е доста отдалечен от нея.
„ Като персонаж моята героиня Рая е много себелюбив човек. Всеки от нас е лакомец, няма какво да се лъжем, само че при нея битката с егото е сериозна. Това е огромно предизвикателство за мен, тъй като аз не съм тъкмо такава “ – показа актрисата.

Историите на едно разпадащо се семейство, тъмни покупко-продажби в предишното, неистини, нарцисизъм и житейските тествания ще въвлекат феновете в заплетения сюжет на сериала, който следва през пролетния ефирен сезон по NOVA. Незаконният дърводобив и следствията от него, както и домашното принуждение са част от тематиките, които са мощно наранени в продукцията.

„ Сериалът е сниман като кино. Нивото е доста високо и ще показа на феновете артикул, какъвто до момента не са гледали “, сподели Радина Думанян, а Орлин Павлов акцентира, че сред актьорите в сериала има страхотната химия.

В фамилната драма „ Лъжите в нас “ феновете ще видят още доста обичаните артисти - Емил Марков, Диана Димитрова, Ирен Кривошиева, Йоана Буковска-Давидова, Владимир Пенев, Васил Бинев, Милена Аврамова, Мария Сотирова, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Калоян Минев, Асен Кобиларов и други.

Зад продукцията стои опитният екип на Dream Team Group, прочут с потвърдения си професионализъм и работа по хитовите сериали „ Откраднат живот “ и „ Дяволското гърло “. Новата поредност „ Лъжите в нас “ е по концепция на Христина Апостолова. Режисьор и изобретателен продуцент е Павел Г. Веснаков, основни сценаристи са Елена Ермова и Дилян Павлов, основни оператори – Иван Вацов и Орлин Руевски, продуцент - Евтим Милоше
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР