Най-новите тенденции в крафт пивоварството, разнобразие от световни и родни

...
Най-новите тенденции в крафт пивоварството, разнобразие от световни и родни
Коментари Харесай

Най-новият фестивал Craft Beer Festival Varna стартира този петък | Почитателите на крафт бира ще опитат пиво, създадено специално за Октоберфест

Най-новите трендове в крафт пивоварството, разнобразие от международни и родни марки крафт бира, питие, основано особено за Октоберфест, ще могат да опитат още този петък варненци и посетители на града. Специално меню, апетитни изкушения, богата музикална стратегия са единствено част от Crаft Beer Festival Varna

Нов фестивал стартира в самия завършек на септември в морската ни столица. Първото издание на ще се организира в дните от 29 септември до 8 октомври. Локацията на събитието ще бъде площадът до Община Варна.

Събитието се провежда от „ Българска Стрийт Фууд Асоциация ” и „ Улицата на готвачите ”.

Почитателите на пивото ще могат да се насладят и на небезизвестната измежду ценителите Paulaner - бира, която се подготвя особено за Октоберфест и се смята за същинска институция в Мюнхен.
Екипът на ще предложи още сладки и солени кулинарни изненади , съобразени със сезона и събитието. Специално меню за фестивала ще поднесат кулинарите от Братя Готвачи - добре познати с качествените си артикули, които създават, както и със особено селектираните си оферти от топ марки, които дистрибутират, измежду които и 11 Meats - най-големият бранд за Су-Вид артикули в България.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР