Най-новите попълнения на – Маурисио Гарсес и Брайън Морено, ще

...
Най-новите попълнения на – Маурисио Гарсес и Брайън Морено, ще
Коментари Харесай

Бенжалюн и компания с още злобни опити, но ЦСКА осъществи следващата голяма цел

Най-новите попълнения на – Маурисио Гарсес и Брайън Морено, ще бъдат разполагаем на Стойчо Младенов и щаба му за идните борби на тима в Първа лига.
Както е известно, „ алените “ нямаха право да картотекират двамата латиноамерикански състезатели заради делото, което Юнес Бенжелюн завоюва против столичани. В разследване на решението на КАС, то ЦСКА не можеше да записва нови футболисти, само че след сделка с антуража на Бенжелюн, то към този момент двамата нови са с постоянни документи, които са пристигнали от старите им тимове и ще могат да играят за тима на Гриша Ганчев.
Ето и известието от уеб страницата на клуба:
Въпреки саботажите от юристите на Юнес Бенжелюн, новите попълнения на ЦСКА Маурисио Гарсес и Браян Морено ще бъдат картотекирани за началото на шампионата. Ответната страна освен не оказа подпомагане, само че и до последно призоваваше ФИФА с нови неуместни искания да не подвига възбраната за прехвърляния.
Вследствие на изпълненото заплащане от страна на клуба обаче международната футболна централа позволи двамата футболисти да получат спортни права за новия си тим.
След бърза реакция и подпомагане на футболните федерации на Бразилия и Колумбия, така наречен " жълти карти " на играчите към този момент са в БФС. Останалите формалности за картотекиране също за уредени и латиноамериканците ще бъдат разполагаем на треньорския щаб за идната футболна пролет.
ЦСКА ще започва полусезона в неделя като посетител с отсрочен мач против Локомотив (София) от 16:30 ч. на националния стадион " Васил Левски ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР