Най-новата тиквена напитка на Dunkin съдържа действителни понички

...
Dunkin’ издига войните за тиквени напитки с, какво друго, понички.
Коментари Харесай

Dunkin’ издига войните за тиквени напитки с, какво друго, понички.

От сряда най-новата му есенна напитка съчетава понички Munchkin с вкус на тиква, смесени със замразено кафе и гарнирани с бита сметана и струйка карамел, отбелязвайки първия път, когато веригата добавя понички директно към своята гама от напитки.

Напитката, наречена "Ice Spice Munchkins Drink", е колаборация с рапъра Ice Spice и може би най-големия фен на Dunkin, актьора Бен Афлек. Дуото участва в телевизионна реклама, популяризираща напитката, в която се отбелязва, че феновете на рапъра се наричат ​​„манчкини“. Това е и втората реклама, в която Афлек участва за Dunkin’, след като направи своя дебют в място за тазгодишното издание на Super Bowl.

Dunkin пусна есенното си меню в средата на август, няколко седмици преди Starbucks да добави своето тиквено лате към менютата. Във вторник Wendy’s започна да продава за ограничен период от време Frosty с аромат на тиквени подправки, нов вкус към менюто си, и студена кафеена напитка с аромат на тиквени подправки, която използва същия сироп от тиквената подправка Frosty.

Dunkin’ каза в съобщението, че „сезонът на тиквените подправки е станал малко предсказуем напоследък“ и че новата напитка „се харесва на онези любители на тиквата, които започват да пишат, независимо от официалното начало на сезона“. Цените варират в зависимост от града, а напитката е в менютата за ограничен период от време.

 Новият Pumpkin Spice Frosty и Pumpkin Spice Frosty Cream Cold Brew на Уенди. class= Новият Pumpkin Spice Frosty и Pumpkin Spice Frosty Cream Cold Brew на Wendy. Компанията на Уенди

Добавянето на напитки с аромат на тиква е безпроблемно, тъй като популярността на аромата нараства. Pumpkin Spice Latte на Starbucks се превърна в надежден хит, превръщайки го в есенна(иш) опора, която даде на веригата за кафе сезонен тласък на продажбите през това време на годината през последните две десетилетия.

Десетки други хранителни продукти, от тиквени подправки Oreos до бира, микс от горещ шоколад и дори протеин на прах, са натъпкани на пазара.

За търговците сезонните продукти са решаващ начин за създаване на шум. Често те избират артикули, които карат хората да се чувстват по определен начин - носталгични или развълнувани за новия сезон - но които са твърде снизходителни, за да купуват повече от няколко пъти в годината. Освен това наличността „само за ограничено време“ повишава привлекателността.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР