Най-новата социална мрежа на Meta Platforms - Threads вече има

...
Най-новата социална мрежа на Meta Platforms - Threads вече има
Коментари Харесай

Най-новата голяма социална мрежа: 175 млн. потребители за по-малко от година

Най-новата обществена мрежа на Meta Platforms - Threads към този момент има 175 млн. дейни консуматори месечно, похвали се изпълнителният шеф Марк Зукърбърг в навечерието на първата годишнина от старта на съперника на X/Twitter.

Платформата се възползва от хаоса и свадите в микроблогинг мрежата на Илон Мъск и за седмица натрупа 100 млн. консуматори посредством лесната интеграция с Instagram. След първичната еуфория настъпи застоялост, в това число и тъй като Threads потегли с доста лимитирани функционалности и не на всички пазари.
 Гейм, сет, мач? Threads към този момент има повече консуматори от X на най-важния пазар
Гейм, сет, мач? Threads към този момент има повече консуматори от X на най-важния пазар

След неуверен старт, новата обществена мрежа набира скорост

Постепенно Meta позволи част от проблемите и още през април беше прескочена границата от 150 млн. дейни консуматори.

Данните на месечна база, обаче, не споделят задоволително за известността на обществената мрежа, отбелязва " Ройтерс ". Липсва информация за дейните всеки ден и за това какъв брой време приблизително прекарва потребителят на платформата.

Според информация на компанията Sensor Tower през предишния месец потребителите отварят Threads по 3 пъти дневно и прекарват по 7 минути на ден, което е надлежно 79% и 65% по-малко в съпоставяне със стартовия юли 2023 година

Към момента в Threads няма реклами, само че и няма чак толкоз доста автентично наличие, а някои специалисти са на мнение, че може да забележим сливането на обществената мрежа с Instagram.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР