Най-новата парламентарна партия Величие е в криза относно кой да

...
Най-новата парламентарна партия Величие е в криза относно кой да
Коментари Харесай

Скандали, записи и заплахи за убийство разтърсват младата партия Величие

Най-новата парламентарна партия " Величие " е в рецесия по отношение на кой да бъде нейният ръководител и дали да поддържа ГЕРБ, което докара до закани за ликвидиране и разединение в групата. Ивелин Михайлов, считан за идеолог на партията, разкри по Нова телевизия, че е бил заплашван с физическо заличаване от полк. Николай Марков , който упорствал да стане ръководител на партията.

" Полковник Николай Марков ме заплаши с физическо заличаване. Каза, че няма да мога да си намеря място в нито една точка на света, " съобщи Ивелин Михайлов от " Величие ".

Той сподели още, че разполага със запис, в който се чува по какъв начин членове на " Величие " споделят, че " ще поддържат програмно държавно управление ".

Според Михайлов, Марков и депутатката Виктория Василева заплашвали членовете на партията с заличаване, в случай че не поддържат Марков за водач. Очаква се Михайлов и част от депутатите да създадат изказване по случая в 10:30 часа през днешния ден.

Партията е на път да се разцепи, като в началото е била склонна да поддържа държавно управление с третия мандат , само че след заканите и вътрешните спорове това към този момент не е несъмнено. По документи, Албена Пекова към момента е ръководител на " Величие ", само че не се изявява обществено.

Пред БНР минути по-късно Михайлов изясни, че петима от депутатите на " Величие " в началото били склонни да поддържат кабинета на Росен Желязков, само че след това се отказали.
 Ивелин Михайлов дава гласовете на
Ивелин Михайлов дава гласовете на " Величие " на ГЕРБ?

" Величие " към този момент ръководи с ГЕРБ във Ветрино

За БНР от пресцентъра на партия " Величие " оповестиха, че няма разединение в парламентарната група. Следобед от групата се събират на съвещание, на което ще обсъдят и отправените обвинявания от един от създателите на групировката - Ивелин Михайлов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР