Най-новата оферта на каталунците за голмайстора беше 40 млн. евро

...
Най-новата оферта на каталунците за голмайстора беше 40 млн. евро
Коментари Харесай

Байерн е отказал и третата оферта на Барселона за Левандовски

Най-новата оферта на каталунците за голмайстора беше 40 млн. евро плюс още 5 млн. под формата на бонуси. Според изданието обаче немският първенец не е бил уверен и от нея, като на “Алианц Арена ” биха разгледали предложение за единствено в случай че тя е в размер на най-малко 50 млн. евро. Засега обаче информациите са, че в не имат намерение да създадат четвърти опит да се снабдят с 33-годишния състезател.

Междувременно, стартира да се приказва за опцията да бойкотира предсезонната подготовка на. Според някогашния сътрудник на футболиста Майк Бартел това не би било изненадващо, защото полският национал към този момент го е правил през 2013-а, когато отхвърли да го пусне да отиде при баварците, макар че му оставаше единствено една година от контракта. Сега обстановката е същата, като нападателят желае да премине на “Камп Ноу ”, макар че има още един сезон от договора с сегашния му отбор.

Почетният президент на Ули Хьонес също разяснява хипотезата за протест на футболиста. “ не е болен и няма други оправдания да не се яви на подготовка. Роберт е спортсмен и постоянно се е държал безупречно. Убеден съм, че ще играе за Байерн през идващия сезон ”, разяснява той пред “Билд ”.

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР