Най-новата мода в пластичната хирургия е операцията на уши и

...
Най-новата мода в пластичната хирургия е операцията на уши и
Коментари Харесай

Ето я новата мания в пластичната хирургия

Най-новата мода в пластичната хирургия е интервенцията на уши и по-специално ушните миди. Тенденцията се постанова не без помощта на светските персони. Затова откакто майката на сестрите Кардашиян Крис Дженър се подложи на такава смяна и хоп всеобщо дамите започнаха да си вършат такива корекции.

Крис Дженър още веднъж се върна " под ножа ", само че този път тя понижи размера на ушните лъжички. В един скорошен епизод на Keeping Up With the Kardashians 62-годишната дама призна, че размерите на ушите й са и предизвикали години паники. " Имам най-големите уши на Вселената. Затова взех решение да направя нещо за тях ", написа в обществената мрежа старата дама и сподели на феновете си фрагменти от операционната маса, където се подлага на процедура за промяна на уши. Под мненията в Twitter се разписаха и дъщерите й с шеговити реплики. Ким Кардашиян написа: " Мамо, можеш ли да повярваш, че си " отрязваш " ушите? "

Обикновено дамите прибягват до промяна на органа на слуха, откакто години наред са носели тежки обеци и в резултат на това са получили разширени дупки на ушната висулка. Освежават се ръбовете на кожата към канала, кожата от канала се отстранява и по-късно се зашиват послойно кожата по задната повърхнина, тъканите в междинната част и кожата по предната повърхнина. Желателно е новата дупка (ако такава ще се прави) да не е навръх мястото на остарялата. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР