Най-новата книга Сейшелски рецепти и още за Рая на Земята“

...
Най-новата книга Сейшелски рецепти и още за Рая на Земята“
Коментари Харесай

Максим Бехар: Сега вече лесно можете да си донесете Сейшелските острови вкъщи

Най-новата книга „ Сейшелски предписания и още за „ Рая на Земята “ на международно приетия PR специалист и Почетен общоприет консул на Република Сейшели в България, Максим Бехар, е към този момент на пазара. В книгата Бехар споделя своята пристрастеност към Сейшелите и обичайна им креолска кухня, представяйки разнообразието ѝ и хубостта на екзотичните острови. Книгата може да бъде закупена от най-големите книжарници в страната, както и онлайн от формалния уебсайт на Максим Бехар – www.beharbooks.com.

„ Сега към този момент можете елементарно да си донесете Сейшелските острови у дома. В книгата с изключение на креолски предписания за готвене има и доста забавни истории за Сейшелите, фотоси, препоръки къде и какво да вършиме “, споделя Максим Бехар.

Премиерата на книгата ще се състои на 10 май от 18:00 ч. в книжарница Booktrading в Bulgaria Mall, гр. София. На събитието гостите ще имат опция да се срещнат с създателя Максим Бехар, да получат персонално подписан образец от книгата, както и да чуят още забавни истории за пътуванията му до Сейшелите. Сред формалните посетители на събитието ще е началник Aндре Токев, единственият притежател на Global Masterchef Degree за Източна Европа, който ще показа експертните си усещания от книгата.

„ Креолската кухня е известна с благосъстоянието си на усети и аромати, което я прави доста привлекателна за феновете на екзотичната храна. Със сигурност тази книга ще стане обичана на хората, които обичат да пътуват и да се потапят в разнообразни култури, както и за всички, които обичат да готвят и да пробват нови кулинарни изкушения “, показа още Максим Бехар.

„ Сейшелски предписания и още за „ Рая на Земята “ показва обичаните предписания на Максим Бехар, съчетаващи неповторимите усети и аромати на креолската кухня с локалните артикули, които вървят ръка за ръка с природата на островите. Книгата предлага на читателите същинско пътешестване до този „ Рай на Земята “, като ги среща с забавни аспекти на живота на локалните поданици и техните обичаи, както и с най-популярните места, които би трябвало да бъдат посетени, с цел да се усети духа на Сейшелите. Освен това, създателят споделя любопитни обстоятелства за локалната флора и фауна, която е богата на ендемични типове, присъщи единствено за тези острови.

Книгата се появява малко след присъединяване на Максим Бехар в предаването „ Черешката на тортата “ по NOVA TV, където той показва забележителни кулинарни умения като хазаин на екзотична сейшелска вечеря. С положителното показване на креолската кухня и историите си за Сейшели, Бехар съумя да провокира интереса на феновете към дестинацията.

Сред достиженията на Максим Бехар като създател са бестселърите „ Пет минути до на следващия ден “ и „ Световната PR гражданска война “, която реализира впечатляващ триумф и се подреди в класацията на Топ 100 PR книги на всички времена, съгласно една от най-престижните световни ранглисти за книги BookAuthority. Всички книги на Максим Бехар могат да бъдат прегледани в формалния уебсайт www.beharbooks.com.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР