Най-новата B2B търсачка VRNISH дава актуална информация за бизнеса, локацията

...
Най-новата B2B търсачка VRNISH дава актуална информация за бизнеса, локацията
Коментари Харесай

VR център в България част от световната търсачка VRNISH

Най-новата B2B търсачка VRNISH дава настояща информация за бизнеса, местоположението на центрове и клубове в определена от вас страна, най-новите и търсени заглавия, планове в региона на VR, HARDWARE, свързани с най-бързо разрастващата се софтуерна област в IT промишлеността през днешния ден.

Създателите на VRNISH възнамеряват в най-скоро време да проработи и онлайн VR резервационна система. Най-новият член на VRNISH е българският VR център – Teamplay.zone, намиращ се в София. Амбицията на българския център е да се трансформира в софтуерен инкубатор/ “хъб “ за основаване на сполучливи VR планове и заглавия и в България.

Най-новата бързо разрастваща се технология в света – VR (виртуална реалност) набира все по-широко приложение във всички сфери на човешката активност. Все по-често VR технологии се употребяват в региона на градското обмисляне, интериорен дизайн, индустриална симулация, машиностроене, самолетостроене, възобновяване и социализиране на културно-историческо завещание, планиране на огромни инфраструктурни планове, продажба на недвижими парцели, образование по туризъм, запазване на природата и биоразнообразието, симулационни професионални образования, изключително в региона на военната и аерокосмическата промишленост, медицината. VR технологиите подкрепят развиването на всички области, като изместват или допълват обичайните способи на показване и образование с нови благоприятни условия за интерпретация и решение на професионални провокации, най-вече в области, в които се изискват отлични специфични или професионални умения.

Какво в действителност е VR?

Спомняте ли си кино лентата „ Матрицата “, в който светът е показан като голяма виртуална действителност - един недействителен свят, само че извънредно достоверен, интерактивен, 3D (триизмерен), който физически не съществува, само че можете да го разгледате, тъй че да се почувствате в действителност там, както душевен, по този начин и физически.

Вие сте безусловно потопени в него, съпреживявате го и той ви дава отговор - в случай че завъртите главата си, това, което виждате и чувате, ще се промени, тъй че да дава отговор на новата вероятност във виртуалната действителност. Едно незабравимо виртуално премеждие, където посредством магията на анимираната виртуална действителност получаваш чувството, че си там и от теб зависи всичко… Не, това към този момент не е част от научна фантастика, а най-бързо разрастващата се софтуерна ниша в компютърната промишленост сега. Толкова бързо, че всеки ден те провокира с нещо ново и извънредно любопитно. Нови заглавия, нови виртуални провокации и прекарвания, VR escape room, за какво не и escape reality. Експертите към този момент приказват освен за виртуална, само че и за добавена действителност.

Учените считат, че до 2020 година виртуалната действителност ще бъде част от всекидневието на всеки от нас, както сега са мобилните ни телефони. Виртуалната и добавената действителност не са поредната фантастична и безсмислена технология, която група учени са създали, а нещо, което доста скоро ще се трансформира в част от всекидневието ни.

Но да се върнем към действителността...

Вашето VR премеждие в София е повече от постижимо и изцяло допустимо. Изберете един от нашите виртуални направления и игри, с цел да се забавлявате с другари, сътрудници, близки. Резервирайте Вашите очила и се откъснете най-малко за момент от действителността. Ако имате свои желания, можете да ги споделите с нас, с цел да се забавлявате с най-модерната ни техника и благоприятни условия на залите в teamplay.zone.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР