Най ни е странно навръх 1 юни. Разни възрастни хора

...
Най ни е странно навръх 1 юни. Разни възрастни хора
Коментари Харесай

Instagram мъдрости и клишета: Бояна Генова от "София Ден и Нощ" в ролята на self-guru

Най ни е необичайно точно на 1 юни. Разни възрастни хора зоват онлайн да " запазим детето в себе си " и човек се чуди за понижаване на абортите ли приказват или за елементарни клишета. 

Така се получи и със звездата от " София Ден и Нощ " Бояна Генова, която под фотографията по-долу написа " детето в мен ". За секунда се зарадвахме, че Бояна ще ни показа вест от персонален темперамент, пък то се оказа дълго и умно словоизлияние на тематика ранна детска възраст, контузии от детството, съзнателен живот и пороци. 

Виж още: Плановете им се провалиха, само че те въпреки всичко се събраха: Рабухчиев и гаджето - дружно на студа 

Всъщност Бояна Генова се пробва да ни каже да се вслушваме повече в себе си, като вътрешния си глас го разказва като " детето в себе си ". " Колкото по-големи ставаме, толкоз повече заглушаваме вътрешния глас на детето, което в някои случаи се нуждае от поддръжка, окуражаване ", установи тя и добавя, че каквото ни липсва, го търсим на открито. Тук тя загатва честото прибягване към алкохол, секс и секти.

Виж още: Калина Кузманова от " София денонощно " подсети за себе в секси сатенена пижама

Но Бояна е мъдра! " Всичко е в салдото и това се отнася за всяко едно естество на живота. Всяка прекаленост демонстрира, че нещо във вътрешния ни свят не е наред ". Което ни подсети за това меме:

Иначе Бояна предлага и куп книги, отдадени на менталното здраве, само че пък считаме, че е по-мъдро да говорите с експерт, когато усетите потребност. 

Изображение: https://www.instagram.com/boyanagenova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР