Най-нетърпеливите за среща с Григор Димитров и още куп звезди

...
Най-нетърпеливите за среща с Григор Димитров и още куп звезди
Коментари Харесай

Пакетни билети на атрактивни цени за Sofia Open 2020 са вече в продажба

Най-нетърпеливите за среща с Григор Димитров и още куп звезди от международния тенис към този момент може да обезпечат мястото си в " Арена Армеец “. Пакетни билети на атрактивни цени за Sofia Open 2020 към този момент са в продажба на Eventim.bg и в мрежата на Eventim в цялата страна.

Пропуските са за 3 категории места в залата. Цената на пакетните билети за последните четири дни, включващи и полуфиналите, и финала на Sofia Open, не просто е по-ниска от тази на закупени самостоятелни билети за тези 4 дни (1-4 октомври), само че дава и специфичен бонус за гратис посещаване на първите 4 дни (27-30 септември) от шампионата. Така пакетните билети за 8-те дни от Sofia Open 2020 ще са на цени от 165 лв., 235 лв. и 315 лв. по отношение на категорията място в " Арена Армеец ". Индивидуални билети за осемте дни от Sofia Open 2020 ще се оферират на по-късен стадий, само че закупилите пакетен билет в този момент се възползват от специфичната цена за изцяло налично наличие на всички мачове от интернационалното спортно събитие No1 в България за 2020 година

Голямата звезда на българския тенис Григор Димитров се завръща вкъщи и ще взе участие в Sofia Open 2020. Петото издание на шампионата от сериите АТП 250 в София ще се организира в нов интервал на годината - от 27 септември до 4 октомври в " Арена Армеец ".

" Развълнуван съм и съм доста благополучен, че се завръщам да играя на Sofia Open тази година. Спомените, които имам от 2017 година, са незабравими. Подкрепата от всички почитатели и да играя пред тях – това беше просто необикновено. Очаквам с неспокойствие да видя всички в " Арена Армеец " през септември 2020 година ", съобщи Григор Димитров.

Григор Димитров е първенец на Sofia Open от 2017 година Тогава любимецът на българските почитатели извоюва шестата си купа от АТП тура и първа пред родна аудитория, а вдъхновяващият му сезон приключи и с купа от Nitto ATP Finals в Лондон. През 2020 година Григор Димитров и българската аудитория ще имат опция да изживеят нови незабравими страсти дружно в " Арена Армеец ".

Четвъртото издание на Sofia Open се трансформира в най-силния шампионат за сезона от сериите АТП 250. Петима от участниците в София през 2019 година - първенецът Данийл Медведев, Стефанос Циципас, Матео Беретини, Гаел Монфис и Роберто Баутиста Агут, приключиха годината в Топ 10 на международната класация. Стан Вавринка и Карен Хачанов приключиха годината в Топ 20.

Sofia Open 2020 също дава обещание тенис на най-високо равнище и същинско представление за феновете, а гаранцията за това идва още с първото оповестено име, най-чаканото от българските почитатели - завърналият се в Топ 20 в света и тръгнал още веднъж към Топ 10 Григор Димитров.

Sofia Open се провежда от компанията Brandplus Inc, която съставлява притежателя на седмицата, в която се организира надпреварата в София, и Българската федерация по тенис.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР