Най-неочаквано, по време на отминалите Game Awards 2023, Sony Santa

...
Най-неочаквано, по време на отминалите Game Awards 2023, Sony Santa
Коментари Харесай

Явно Valhalla не е края за God of War Ragnarok

Най-неочаквано, по време на отминалите Game Awards 2023, Sony Santa Monica разкри допълнение за God of War Ragnarok. До този миг знаехме, че играта е завършек на скандинавската сага за Кратос и Артей и анонсът на Valhalla си беше изненада. Оказва се обаче, че и това няма да е края на историята на God of War Ragnarok.

Новината за това пристигна от обществената мрежа „ Х “ и Ориън Уолкър, старши сценарист в SIE Santa Monica, който загатна недвусмислено, че към момента нищо не е завършило за God of War Ragnarok.

„ Вие в действителност мислите, че финалните надписи са края на историята? Хайде, де “, написа Уолкър в „ Х “.

Какво има поради обаче Уолкър, може единствено да спекулираме. През лятото прочут гейм инсайдър показа вътрешна информация, до която твърди, че се е добрал за подготвяно DLC или независим план от света на God of War Ragnarok, сходно на това, което направиха Insomniac Games с Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. И това, което разкри The Snitch сигурно не е било Valhalla тъй като съгласно източниците му все още на разкритието му (края на август тази година), работата по този план е била приключена на към 60% и той нямало да се появи през 2023.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР