Най-нежният празник в календара е тук, за да сгрее сърцата

...
Най-нежният празник в календара е тук, за да сгрее сърцата
Коментари Харесай

Усети пулса на Свети Валентин с лимитираната серия на Pulze

Най-нежният празник в календара е тук, с цел да сгрее сърцата ни в средата на своенравния месец февруари. Когато във въздуха витае магията на страстите и сърцата ни пулсират със пристрастеност и очакване, ние всички търсим нещо, което да ни подсети за голямото значение на връзката сред нас и обичаните ни хора. Споделените моменти с обичания човек са още по-зареждащи в компанията на лимитираната серия на . Специално за Свети Валентин най-малкото устройство „ всичко в едно “* на пазара на технологиите за нагряване е облечено в цвета на любовта – наситено, надълбоко алено с хубав меден бутон за акцент.

 впечатлява и със своите елегантни извивки, докосващи сърцето. Оригиналният подарък за Свети Валентин идва с два режима за нагряване – натоварен и сдържан, които ще нажежат настроението на празника безотказно. Неизменният моден аксесоар е по едно и също време и съвършеният подарък за обичания човек, който обезпечава дълготрайно наслаждение без спиране - 25+ сесии само с едно зареждане. 

В паузите сред празничните глътки вино, 5-минутната сесия на  без ограничаване на броя дръпки чудесно добавя всяко преживяване с обичаните хора. А когато вечерните занимания са завършили и е време за закъснение на темпото, бързото и елементарно разчистване на остатъците от тютюн от устройството пести време и обезпечава гладко прекосяване към пълноценна отмора.

Лимитираната серия  ще притегли погледите на всички към вас и без значение дали сте загубени в шума на огромния град или се потапяте в спокойствието на природата, постоянно има едно нещо, което ви помага да откриете красотата и вълнението на момента -.

* Проучване на Импириъл Брандс на публикувани размери на устройства за нагряване на тютюн на основни конкуренти, м. януари 2023 година

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР