Най-натоварените участъци за паркиране в Сапарева баня вече попадат в

...
Най-натоварените участъци за паркиране в Сапарева баня вече попадат в
Коментари Харесай

Сапарева баня с жестока тесла за туристите

Най-натоварените сектори за паркиране в Сапарева баня към този момент попадат в обсега на синя зона. Това са регионите към минералните басейни и парка на амфитеатър „ Гейзера”, написа struma.bg.

В обсега на синята зона попадат улиците „ Паничище”, „ Гейзера” и „ Гюрица”. Всички жители, живеещи на горепосочените улици, ще получат нужните стикери за омекотен режим на паркиране. В околните седмици следва паркирането на още две улици – „ Здравец” и „ Пчела”, да бъде в обсега на синя зона. Обозначени са към 130 паркоместа, като в тях са планувани и места за паркиране на ППС, пренасящи хора с трайни увреждания.

Таксата за 2 часа престой на гореспоменатите улици е 1 лева, за 4 часа – 2 лева, а за целодневен паркин е 5 лева Синята зона в курортната община ще бъде целогодишна, както и от понеделник до неделя в това число. Времето, в което ще се паркира платено на посочените места, е от 08:00 ч. до 18:00 ч. всеки ден. За тази активност дават отговор общо 6 индивида от обособеното звено „ Паркинги и гаражи”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР