Най-напред ще искат оставката на зам. шефа на НС от

...
Най-напред ще искат оставката на зам. шефа на НС от
Коментари Харесай

Десислава Атанасова, председател на ПГ на ГЕРБ-СДС: Обмисляме вот на недоверие

Най-напред ще желаят оставката на зам. шефа на Народно събрание от Политическа партия Мирослав Иванов
Управлението от дълго време се е закопало

Обмисляме избор на съмнение, има доста тематики, за които той да бъде пожелан. Няма потребност опозицията да подкопава ръководството, тъй като то се е закопало от дълго време. Тази коалиция би издържала единствено и единствено да остане във властта”.

Това съобщи пред БНР през днешния ден ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. Тя посочи, че на първо време ще бъде поискана оставката на зам. ръководителя на Народното събрание Мирослав Иванов от Политическа партия. Поводът е прекъснатото пленарно съвещание в петък след декларация на ГЕРБ, прочетена от Атанасова, която подлагаше на критика ръководството на обединението.

Според Атанасова до момента никое държавно управление не е започвало мандата си без ясна идея и без проект за справяне с рецесиите.

Тя сподели още, че логиката на водача на ГЕРБ Бойко Борисов била, че не би трябвало да остане неубеден човек, че смяната е към по-лошо и в следствие хората не би трябвало да им гласоподават избор на доверие”.

Какъв газ употребява България и от какъв снабдител, попита Атанасова и отговори - както и до момента, само че на цената плюс посредническите такси, които не знаем в чии джобове влизат.

Съпартиецът на Атанасова Росен Желязков пък съобщи, че до момента в който продължава войната в Украйна България явно няма по какъв начин да договаря с " Газпром ". „ Но няма сериозен политик, който да каже " в никакъв случай повече с никого и по никакъв начин ", безапелационен бе Желязков.

Той не разбирал термина " депутинизация " изключително, когато идва от съдружен сътрудник Демократична България, който седи с различен съдружен сътрудник, който явно пази по-явно ползите на Руската федерация – Българска социалистическа партия. „ Тогава тази " депутинизация " би трябвало да се случи в границите на обединението ", разяснява още Росен Желязков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР