Най-напред искам да ви благодаря за добрия резултат, който постигнахме

...
Най-напред искам да ви благодаря за добрия резултат, който постигнахме
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Законопроектът за старите столици ангажира държавата да подпомага тези градове целево

 4-1  2-1  2-2  4-2
Най-напред желая да ви благодаря за положителния резултат, който постигнахме на последните парламентарни избори, с цел да може да се образува това болшинство, което имаме. Това дава повече благоприятни условия да се оказва помощ на българските общини, като за Каспичан има 250 хиляди лева, които не са доста, само че разрешават да се усъвършенства средата за живот в общината. Най-важното е, че когато страната е постоянна можем да се възползваме от европейската взаимност. Това е декларирал ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с членове и симпатизанти в Каспичан, оповестява пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.
В сферата на образованието за просветителна инфраструктура – нови салони и нови площадки, по програмата „Региони в растеж“ ще има опция да се усвоят 560 млн. лева Акцент от предизборната ни стратегия е да притеглим всички деца към просветителната система. В резултат на напъните на държавното управление към сегашния миг 3000 деца са върнати и записани в просветителната система, коментирал още
Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ съобщил още, че тази седмица с присъединяване на общински кметове и народни представители в Народното събрание бе разискван и показан Законопроект за великите старите столици на България от Първото и Второто българско царство.

„Уверен съм, че този интервал би трябвало да бъде припомнян, с цел да можем сполучливо да покажем богатото си културно-историческо завещание не като следващата туристическа дестинация, а с по-специален акцент върху старите столици. В закона ще бъдат написани уговорките на страната, с цел да се подкрепят тези градове целево и да станат предпочитани обекти на развиващия се туризъм “, съобщи още Цветанов пред над 60 членове и симпатизанти на партията.
На срещата са участвали регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ – Шумен и кмет на община Шумен Любомир Христов, кметът на Община Каспичан Милена Недева, общинският ръководител на Политическа партия ГЕРБ – Каспичан Ралица Тодорова и народните представители от ГЕРБ – Шумен доктор Румен Генов и Димитър Александров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР