Най-накрая станахме първи в добрите класации: първи по ръст на

...
Най-накрая станахме първи в добрите класации: първи по ръст на
Коментари Харесай

На живо: ПП - ДБ: Всеки глас повече в неделя е един компромис по-малко, когато трябва да правим правителство

Най-накрая станахме първи в положителните ранглисти: първи по растеж на износа, първи по растеж на заплатите в Европейски Съюз. Макар и с малко, приходите изпревариха инфлацията. България е една от четири страни, в които това се случи. Това съобщи по време на закриването на предизборната акция на Коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " съпредседателят на Политическа партия Асен Василев. 

" Изборът на 2ри април, тази неделя, е доста елементарен: или желаеме още от една естествена европейска стопанска система, която носи естествени европейски приходи, или се връщаме назад към латиноамериканския модел на ръководство, който се прожектира в последните 30 години, където парите отиват в малцина компании и жители, а останалите са или устойчиво небогати, или принудени да емигрират ", добави той.

" Тези, които желаят латиноамериканската страна, ще изкарат гласоподавателите си под строй, тъй като ги плашат, че в случай че не гласоподават за ГЕРБ или Движение за права и свободи ще останат без работа или дърва за огрев за зимата, плашат ги с инспекции, с които ще унищожат компаниите им. Въпросът е дали има задоволително своодни български жители, които желаят европейска България, а не остарелия модел на ръководство. Това е същински избор, би трябвало да го желаеме най-малко толкоз мощно, колкото другите желаят латиноамериканския модел. Тогава освен ще спечелим, само че и ще спечелим с доста. Всеки един глас повече в неделя е един компромис по-малко, когато би трябвало да вършим държавно управление ", акцентира Асен Василев.

Христо Петров (Ицо Хазарта) прикани да създадем страната си естествена, като добави, че за задачата всеки от нас би трябвало да направи дребна жертва, като да вземем за пример да отдели 10 минути от времето си, с цел да отиде да гласоподава.

" Този път има смисъл. Обединението, което направихме, дава явен отговор на това по какъв начин. Има явен инструмент, който да изкара страната от тази невъзможност. Има по какъв начин!  Възможно е с номер 12. Ако пропуснем тази опция, не знам какво ще стане ", акцентира Христо Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР