Най-накрая стана ясно коя е новата изгора на Благой Георгиев,

...
Най-накрая стана ясно коя е новата изгора на Благой Георгиев,
Коментари Харесай

Вижте кое е гаджето на Благо Георгиев! Полина Спасова се оказа певица с 20 години по-малка от Джизъса!

Най-накрая стана ясно коя е новата възлюбена на Благой Георгиев , поради която заряза плеймейтката Златка Райкова и невръстния си наследник. Момичето се споделя и е с 20 години по-млада от ексфутболиста.
 Полина Спасова - гаджето на Благо Георгиев
Полина Спасова – гаджето на Благо Георгиев



Поли произлиза от заможно велинградско семейство. Именно татко й е този, който ще заплати целия харч за идната им женитба, а съгласно осведомени и отново той е поел разноските им в Бали, където живеят от месец.

Полина Спасова е приключила учебно заведение едвам преди няколко години. Занимавала се е пеене професионално, само че съгласно осведомени към този момент е загърбила гения си.

Преди Джизъса е имала единствено един сериозен другар на име Даниел Гигов , който сега следва в Техническия университет в София и се занимава с мотокрос. Двамата са се разделили от дълго време, а преди няколко месеца Поли се среща с Благо във фитнес залата, написа „ Телеграф “.
 Полина Спасова с бившето си гадже
Полина Спасова с бившето си гадже

Успява по този начин да я омае, че да не помни за връзката му със Златка Райкова и всичките му 4 деца от разнообразни дами.

За да не се усещат притиснати от медийното внимание, вземат решение да избягат в Бали, където са отседнали в 5-звездна вила за няколко хилядарски на месец. Повече детайлности за райското местенце .

Междувременно родителите на Поли Спасова са се заели с подготовката на сватбата, която ще се състои в един от хотелите им във Велинград.
 Поли Спасова има хубаво тяло
Поли Спасова има хубаво тяло
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР