Най-накрая можете да помислите за летни тоалети и да се

...
Най-накрая можете да помислите за летни тоалети и да се
Коментари Харесай

6 летни неща, които не отиват на абсолютно никого.

Най-накрая можете да помислите за летни тоалети и да се насладите на топли слънчеви дни! Но не забравяйте за подлите фешън врагове. Някои летни неща като че ли бяха особено основани, с цел да обезобразят облиците и фигурата ни. От тях би трябвало да се пазят, както от безоблачен удар.

1. Рокля с висока талия

 Случаят, когато високата талия не отслабва и удължава краката, а трансформира фигурата в “сапунен мехур ”. Рокля с обемен монтаж и огромни декоративни детайли в тандем с висока талия прибавя няколко кг в корема и ще наподобява зле даже на бременни дами.

Правите рокли, оувърсайз разновидностите с и без колан или вталените модели стоят доста по-добре на всяка фигура.

2. Гащеризон с презрамки

 Обичаме гащеризоните поради удобството и гъвкавостта, само че не всички модели стоят красиво. Безформена версия с необятни крачоли и тясна горна част с презрамки нарушава пропорциите на фигурата, прави бедрата огромни и наподобява повече на чанта, в сравнение с моден тоалет за разходка.

Помолете някой да ви направи фотография в цялостен растеж в пробната, с цел да видите по какъв начин ви подхожда това парче. Или вземете образеца на испанската кралица Летисия – тя избира стилни гащеризони на налични цени.

3. Микро къси панталони със междинна височина

 Нищо не погрозява женските крайници като микро къси панталони със междинна или ниска талия. Те вършат крайниците образно дебели и къси, ниската талия акцентира стомаха и основава илюзията за спомагателни сантиметри даже там, където ги няма. Такъв модел не подхожда на никого, а девойките с обилни бедра или фигура „ ябълка “ са изцяло обезобразени.

Предлагам да опитате алтернатива, която ще подхожда на всички видове фигури – прави, удължени къси панталони с умерено свободна кройка, с висока кройка, която прикрива дребен стомах. Линията на краката образно ще продължи, което значи, че ще наподобяват по-дълги.

4. Плисирана полиестерна пола

 Плисираната минипола е една от топ трендовете за лято 2023. Основното изискване е полата да резервира формата си – тогава изображението ще се окаже скъпо и настоящо. Е, ние отхвърляме евтини аналози, направени от полиестер! Тънката тъкан бързо губи формата си, става електрифицирана, наподобява небрежна.

По-добре е да изберете плисирана пола от компактен памук. Той е прелестен на досег, резервира формата си – подобен модел ще продължи повече от един сезон.

5. Дантелена блуза с кормила

 Много декоративни елементи в множеството случаи наподобяват остарели и поевтиняват цялостната визия. Не се опитвайте да комбинирате дантела, кормила и кормила, обемни ръкави, транспарантни вложки и пеплум в една блуза. Подобно нещо по-скоро наподобява като пазарна потребителска стока и не подхожда на никоя жена.

Нека в блуза да се подчертава единствено на един подробност: същинска дантела или транспарантни вложки на сбит модел, обемни ръкави или лък. Така получавате стилна женствена визия за среща, спектакъл и даже офис.

6. Шапка

 Шапка с висока корона и тясна външна страна може да изкриви формата на лицето, да направи бузите по-пълни. За пълничките девойки бомбето е изцяло противопоказно – елементарно ще ви трансформира в кок.

Има по-стилни и съвременни разновидности за летни шапки. Пробвайте със сламена шапка с необятна външна страна – тя ще защищити по-добре лицето ви от слънчевите лъчи и ще разреши на въздуха да минава. За градска визия изберете памучна панамена шапка или бандана.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР