Най-накрая изтече истината за финала на Ергенът“. А именно –

...
Най-накрая изтече истината за финала на Ергенът“. А именно –
Коментари Харесай

САМО ТУК! Вижте ВИДЕОТО с финала на „Ергенът“! Маги: Алек НЕ се появи


Най-накрая изтече истината за финала на „ Ергенът “. А точно – че Алек Младенов няма да избере нито една от дамите и ще си тръгне с видео послание към Надежда и Магдалена, разкри

Пред броени минути изтече и видеото, в което Магдалена споделя пред Наум Шопов какъв брой е разочарована от решението на Алек да не се появи персонално пред тях. Макар че от продукцията на няколко пъти се пробваха да изтрият спойлера, Интриги.бг резервира достоверното изявление.

„ По никакъв метод няма да съдя Алек. Но в последна сметка не мога да скрия разочарованието си от това, че той не се появи. Аз проявявах храброст 2 месеца и бях изцяло откровена с него. Очаквах да пристигна и да ме огледа в очите и да показа решението си. Не можех да допускам, че това се случва. Допоследно чаках той да се появи. Простила съм му, с цел да мога да продължа напред “, разкри разочарованието си Магдалена.

В друго видео Надежда също показва тъгата си от постъпката на Алек. „ Не тая проклетия или горест в себе си. Това би било време. Няма какво да му прощавам. Пожелавам му благополучие. Искаше ми по друг метод да се бяха стекли събитията. Бих имала потребността да си поговорим и да се беше изправил пред мен “, к азва Надежда.

Видеото изтече броени часове преди финала на „ Ергенът “ довечера от 20 ч.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР