Най-модерният сектор за гостуващи фенове в България вече е на

...
Най-модерният сектор за гостуващи фенове в България вече е на
Коментари Харесай

Лудогорец открива сектора за гостуващи фенове преди мача с Крусейдърс

Най-модерният бранш за гостуващи почитатели в България към този момент е на " Лудогорец Арена ". От през днешния ден нататък последователите на противниковите тимове ще се радват на комфорт и улеснения, каквито предлага най-новата естрада на стадиона в Разград, оповестиха от разградския клуб.

Секторът към този момент има Акт 16. Официалното разкриване ще бъде в сряда час и половина преди началото на първия мач от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига против " Крусейдърс ". Освен че огромна част от редовете са покрити с козирка гостуващите почитатели ще се настаняват на съвременни седалки, каквито има на " Алианц Арена " в Мюнхен.

Скекторът е копие на естрада " Моци ", като са употребявани същите висококачествени материали, с които е издигнат и бранш " В ". За комфорта на гостуващите почитатели е обособена кетеринг зона в променадата на трибуната, санитарни възли, в това число с топла вода и стая за първа помощ. Достъпът до местата на бранш " Г " ще става през турникети, които в допълнение усилват сигурността на " Лудогорец Арена ".

Архитектурата на бранш " Г " разрешава да бъде разграничен на три зони с три обособени входа. Това ще разреши да бъде употребен и от почитатели на Лудогорец. Трибуната разполага с голям брой камери за видеоконтрол, които са разполагаем на полицията и чиновниците по сигурността на клуба за локализиране на извършители на публичния ред.

Церемонията по прерязването на лентата е планувана за 18,30 часа, като нейното освещаване ще бъде направено от Отец Георги от храм " Св. Николай Чудотворец ". В откриването на трибуната присъединяване ще вземат ръководители на Лудогорец, както и представители на локалната власт.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР