Най-модерният дом за възрастни хора, дом Петрич, в град Петрич

...
Най-модерният дом за възрастни хора, дом Петрич, в град Петрич
Коментари Харесай

Продават най-модерния дом за възрастни хора в Югозапада! Обявиха 900 000 лева за дом Петрич

Най-модерният дом за възрастни хора, дом " Петрич ", в град Петрич е разгласен за продажба. Собствениците му го Нейко Младенов и Георги Ранов, които вложиха в него крупни суми го сложиха на тезгяха против 900 000 лв., разбра Struma.com.

Домът за възрастни хора " Петрич " е ситуиран в лично крило на ет. 5 в Югозападна болница. Цялото крило е благосъстоятелност на Дома, добито през 2018 година, като е изработен главен ремонт на етажа и е пуснат в употреба през юни 2021 година

Домът е ситуиран на 616 кв. м., има 12 стаи, 6 бани с тоалетни, общи елементи, зимна градина, столова и огромен хол. Към момента са основани условия за настаняването на 42 клиента в единични, двойни и тройни стаи, като потенциалът е над 50 индивида. Всички стаи са климатизирани и изцяло оборудвани с тв приемници, хладилници, кревати, дрешници, шкафове и други. Домът разполага с всички лицензи и позволения за работа, както и контракти за услуги, доставка на храна и други.

Лицензът за дома е публикуван от АКСУ през 2021 за период от 5 години. Бизнесът се продава с парцела, клиенти и т. н. Най-голямото му преимущество е, че се намира директно до незабавна здравна и болнична помощ. Към момента има 17 клиента с дълготрайни контракти, които покриват всички разноски на дома.

Според мненията притежателите на дома живеят и работят в София, главната част от бизнеса им е там, което ги затруднява в менажирането на дома в Петрич, заради което продават бизнеса в Петрич.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР