Най-много сигнали за необходими ремонти по пътищата има от областите

...
Най-много сигнали за необходими ремонти по пътищата има от областите
Коментари Харесай

АПИ: Най-много сигнали за ремонти на пътища има в областите Плевен, София и Бургас

Най-много сигнали за нужни поправки по пътищата има от областите Плевен, София и Бургас. Това сподели за " Хоризонт " инж. Десислава Паунова, член на УС на Агенция " Пътна инфраструктура " след резюме на предложенията от жители, които организацията приемаше доникъде на октомври.

Общо 667 са препоръчаните за ремонт прави, част от тях за общински пътища, които ще бъдат препратени към Националното съдружие на общините:

" 493 са за сектори от републикански пътища. По-голямата част от тях са за третокласни пътни прави. Следващата по величина част са второкласни пътища, 69 сигнала имаме за пътища от първи клас и 10 за автомагистрали. По-голямата част от всички сигнали, които сме получили, са за пътища, които и тази година са включени в капиталовата ни стратегия, само че са на разнообразни стадии. Като цяло капиталовата ни стратегия е съобразена с бюджетната рамка, с която разполагаме към тази година, като се надяваме да се резервира, в случай че не да се разшири - надяваме се сумата от 2 милиарда лв. да се резервира ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР