Най-много опит в конкурса за избор на Царица Роза 2021

...
Най-много опит в конкурса за избор на Царица Роза 2021
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък: Чрез международното жури на Царица Роза 2021 отново сме в контакт с побратимени градове

„ Най-много опит в състезанието за избор на Царица Роза 2021 има посолството на Япония, само че в този момент за всички Вас това е нов опит! “, съобщи Кметът на Казанлък към задграничните посетители на среща в нейния кабинет преди конкурс-спектакъла за избор на Царица Роза 2021. Галина Стоянова беседва с посланика на Япония в България Негово Превъзходителство Нарахира Хироши, посланикът на Алжир у нас Нейно Превъзходителство Латифа Беназза, първият консултант на посланика на Франция в България Жил Курежльонг, аташето по протоколните въпроси в Посолството на Русия в България Надежда Варабьова.

 Царица Роза 2021 е Александра Хаджихристова Царица Роза 2021 е Александра Хаджихристова
Александра Хаджихристова стана 53-та носителка на влиятелната купа Царица Роза 2021. Първа подгласничка е Тиара Братованова, а за втор...
Чуждестранните посетители споделиха признателност за поканата и неспокойствие от срещата с красивите девойки на Казанлък. Всички показаха наслада, че състезанието ще може да се организира онлайн и да преживеят споделени страсти с публиката и участничките. Надежда Варабьова дефинира себе си като късметлийка на фона на огромния интерес към проявата от страна на мъжкия състав в съветското посолство. „ През декември 2020 година светът не беше добре поради пандемията, само че в този момент обстановката се усъвършенства и имам вяра, че Вашето събитие е знак за по-добро бъдеще! “, показа Негово Превъзходителство Нарахира Хироши.

„ Предложението ни Вие да журирате независимо в нашия конкурс е метод да възстановим контакт с побратимените градове на Казанлък. “, уточни кметът Галина Стоянова и срещна гостите с разпоредбите и критериите за оценка на най-хубавата измежду хубавите абитуриентки в Града на розите. По-късно в петъчната вечер безкористното жури избра Александра Хаджихристова за 53-та носителка на влиятелната купа Царица Роза 2021, с първа подгласничка е Тиара Братованова, а за втора безкористното задгранично жури избра Ивона Габарова. Но всички обявиха, че изборът е бил доста сложен, тъй като всички девойки са били прелестни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР