Най-младият и един от най-успешните кметове в областта – кметът

...
Най-младият и един от най-успешните кметове в областта – кметът
Коментари Харесай

Младият кмет на Белица с пищно парти за рождения си ден, преди това събра приятелите си на...

Най-младият и един от най-успешните кметове в региона – кметът на Белица Радослав Ревански, във втория ден от новата година означи 33-ия си рожден ден. С каране на ски и празнична вечеря в курорта Семково, в компанията на близки и другари, рамо да рамо със своята обичана, градоначалникът отпразнува рождения си ден, написа struma.bg.

Над 1000 поздрави, честитки, цветя и доста дарове получи Радослав Ревански във връзка персоналния си празник. Празничният ден на кмета стартира рано сутринта в първия работен ден след новогодишните празници. Цялата Общинска администрация, общински съветници, кметове на обитаеми места в общината, читалищни деятели, жители на Белица и другари минаха през кабинета на младия градоначалник, с цел да го поздравят за рождения му ден. Всички в конкуренция сипеха пожелания за професионални триумфи, да бъде все по този начин упорит, твърдоглав и хуманен за реализиране на задачите си по пътя за развиване на община Белица. Сред многочислените пожелания не лисваха и такива, свързани с персоналния му живот и обичаната му жена Саня, за която публично е благоприятен, и за предстоящата от всички женитба.



В следобедните часове от деня кметът Ревански предложения на обяд и на ски приятелите си от София в курорта Семково, които часове наред се спускаха по най-дългата писта „ Север 2 “ – 1200 м. Празникът продължи до късно вечерта с най-близките му другари в ресторанта на хотел в курорта, чийто притежател е един от най-хубавите му другари – Ревин Аталай, където се любуваха на достоверната турска кухня.


Специално стихотворение за рожденика написа един от скъпите му другари – Петър Рашков.

„ За доста години, господин кмете!

Днес мотивът е, че добавяш още една към 30-те!

Желая ти здраве, че няма по какъв начин без него, само че всичко общоприетоо завършва в този куплет,

тъй като ще го чуеш 300 пъти подред.

Този мандат си кмет, в идващия продължаваш в Народното събрание напред.

Уважаван, изтънчен и учтив, във всяка обстановка си войник изкусен.

В любовта ти поисквам в този момент да купиш пръстен от тежко злато за тази прелестна до теб жена. Да я чакаш пред олтара и да вдигнеш женитба най-голяма.

За приятелите ти все се раздаваш и от време на време несъмнено съжаляваш.

Но през днешния ден уважаващите ще бъдат в Банско, Белица и на всички места един до друг до теб!

И айде стига толкоз от мен… Господин Ревански, Честит Рожден Ден!”

На страницата си във Facebook кметът на община Белица Радослав Ревански благодари на всички, които го поздравиха за рождения ден, като написа: „ Власт, популярност, пари – всичко е преходно. Днешното самопризнание и почитание по случай рождения ми ден, което получих от всички другари и познати, е скъпо. Гордея се, че Ви познавам! За мен е чест. БЛАГОДАРЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР