Най-мащабното събитие на Международен женски клуб – София – ежегодният

...
Най-мащабното събитие на Международен женски клуб – София – ежегодният
Коментари Харесай

23-ият Благотворителен базар на Международен женски клуб – София ще е на 3 декември в Интер Експо Център

Най-мащабното събитие на Международен женски клуб – София – годишният Благотворителен базар – ще се организира на 3 декември, неделя, от 10:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. Благотворителният базар е едно от най-популярните събития в столицата, което повече от 20 години събира средства и ги подарява за разнообразни дела в България. Билети можете да закупите от мрежата на Ticket Portal.

Базарът сплотява напъните на повече от 50 страни и техните култури, чиято цел е набирането на средства за голям брой български дела – здравни, просветителни, обществени. Участници от десетки страни показват пред посетителите на Базара своите обичаи, ръчно направени сувенири, изкуство, музика и просвета и достоверната си национална кухня. Благотворителният базар се осъществя с поддръжката на представители на интернационалната общественост в България – посланици, представители на дипломатически задачи и техните фамилии, компании, както и с помощта на многочислени сърцати доброволци.

Стандартните билети са на стойност 4 лева, а тези за студенти и пенсионери – 2 лева Предлага се и специфичен дарителски билет (VIP пропуск) на цена от 20 лева, който дава достъп до церемонията за разкриване на Базара с всички публични посетители, както и специфични дарове от Международен женски клуб – София.

Както всяка година, по този начин и тази, всички доходи от Базара ще бъдат предоставени за благотворителните начинания и планове, които Международният женски клуб – София поддържа.

Повече за годишния Благотворителен базар: https://www.facebook.com/events/123177145012933/permalink/129691704361477/

Повече за Международен женски клуб – София: http://www.iwc-sofia.org

Билети за събитието: http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=44309
Освен елементарните билети (на цена 2 лева за възпитаници и пенсионери, 4 лева за всички останали и безвъзмездни за деца до 10-годишна възраст), към този момент има и специфични билети дарения, които са на цена от 20 лева и включват ранен вход за Базара в 9 часа и наличие на гала с формалните посетители на събитието, бърз достъп на всички места, чаша шампанско и специфични дарове.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР