Най-малкото зло е правителство с хоризонт и ясна програма от

...
Най-малкото зло е правителство с хоризонт и ясна програма от
Коментари Харесай

Божанков: Най-малкото зло е правителство с ясна програма от 18 месеца

Най-малкото зло е държавно управление с небосвод и ясна стратегия от 18 месеца. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България ” депутатът от редиците на ПП-ДБ Явор Божанков. Това, че ПП-ДБ няма да прави коалиция с ГЕРБ-СДС, не било лицемерен ход, добави той.

По думите му от партията на Бойко Борисов мислели, че диалогът за общобългарски стратегия и цели е фасада, която ще докара до коалиция. „ Това няма да стане ”, безапелационен е националният представител. Според Божанков обаче би трябвало с всички сили да се преследват трите целта, към които партиите се сплотиха – правосъдна промяна, еврозона и „ Шенген ”.

Депутатът твърди, че обединението ПП-ДБ е направила повече от нужното, с цел да може Народното събрание да работи. Като крачки в тази посока той очерта изборът на ръководител на Народното събрание и съставът на проектокабинет, който от ГЕРБ им желаеха.

Явор Божанков твърди, че програмата на „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” в продължение на седмица е била харесвана от адвокати на ГЕРБ. „ Бойко Борисов едно споделя заран, друго вечер ”, съобщи депутатът като акцентира, че „ казусът не е другаде, а там, че ГЕРБ в действителност имаха вяра, че коалиция ще създадем ”.

Народният представител разяснява и опита за атентат против основния прокурор Иван Гешев. „ Ако подобен случай на върха на страната провокира сходни реакции, то имаме огромен проблем с институциите. Аз виждам доста тревожни сигнали. От Министерство на вътрешните работи – има обвинен, от следствието – няма обвинен. Изключително комплициран съм в случай че проверяващите органи дават разнопосочни сигнали, има ли в тази страна в действителност следствие, ред и сигурност ”, сподели Божанков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР