Най-малкото, което би могло да стане, е да бъдат държани

...
Най-малкото, което би могло да стане, е да бъдат държани
Коментари Харесай

Костадинов: Петков и Василев да бъдат държани на санитарна дистанция от властта

„ Най-малкото, което би могло да стане, е да бъдат държани на безвредна, санитарна отдалеченост от всякаква форма на власт “.

С тези думи Костадин Костадинов от „ Възраждане “ отговори на въпрос на публицисти по какъв начин биха реагирали на кабинет, в който участват Николай Денков, който е министър председател, а Кирил Петков, Асен Василев и Атанас Атанасов са участници.

Всички имена за кабинет са клюки, няма решение, акцентира депутатът от ПП-ДБ

„ В момента се разяснява приемането на бюджет с 12 милиарда лева дълг за една година в следствие от ръководството на тези хора. Няма по какъв начин нито да подкрепим подобен състав на кабинет, нито бихме могли да подкрепим имена на хора, за които има информация, че има следствия “, безапелационен бе Костадинов.

Той заяви, че още веднъж ще внесат Законопроект за регистрация на задграничните сътрудници.

Опозицията обвързва приемането му със усилване на съветското въздействие в страната

“Радваме се, че сега Европейска комисия е тази, която стартира процедура по приемането на една инструкция, която да регламентира работата на непознатите сътрудници в Брюксел и Европейския парламент. По този план се работи към този момент два месеца и половина и диалозите са в доста напреднала фаза. В този съответен случай, откакто към този момент може да се каже, че е налице европейска процедура, би следвало да получим поддръжката на всички останали политически сили в българския парламент ”, сподели Костадинов.

" С този законопроект, който ние ще вкараме този път в Народно събрание, ще успеем да наложим законов ред, който да докара до изсветляване както на собствеността на медиите, по този начин и финансирането на фондации, политически партии и така нататък Имаме потребност от изясненост по този въпрос ”, съобщи водачът на " Възраждане ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР