Най-малко трима служители на военна полиция са били принудени да

...
Най-малко трима служители на военна полиция са били принудени да
Коментари Харесай

Канадската армия принудена да играе Pokemon Go, за да изгони фенове от бази

Най-малко трима чиновници на военна полиция са били принудени да играят Pokemon Go в канадски бази в страната, с цел да заловят почитатели, които са влезнали във военни бази , осведоми Агенция Франс Прес.

Нарушителите не са непознати сътрудници , а почитатели на известното приложение, основано през 2016 година, които по време на играта са навлезли в неразрешени военни зони.

Според документи от 500 страници, с които се е сдобила канадската телевизия CBC, през лятото се е нараснал броят на арестуваните.

Най-малко трима чиновници на военна полиция в разнообразни бази в страната са получили задача да се скитат към военни обекти с телефони в ръка в търсене на виртуална Pokemon инфраструктура и герои.

Експерт по сигурността към базата CFB Borden в Онтарио е писал, че са били близо да наемат 12-годишен , с цел да им помогне за разрешаване на казуса. На входа въз основата е хваната една жена, която е играела Pokemon Go , до момента в който трите й деца са се катерили по танкове.

Отделно различен човек е задържан в CFB Borden. Той обяснил, че събирал точки, до момента в който играел Pokemon Go , тъй като " би трябвало да победя децата си ".

След излизането на пазара на Pokemon Go въоръжените сили даже предизвестиха обществото да не се играе във военни обекти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР