Най-малко трима души загинаха и 28 бяха ранени, след като

...
Най-малко трима души загинаха и 28 бяха ранени, след като
Коментари Харесай

Трима души загинаха и 28 бяха ранени при влакова катастрофа в Индонезия

Най-малко трима души починаха и 28 бяха ранени, откакто пътнически влакове се сблъскаха през днешния ден в индонезийската провинция Западна Ява, съобщи Ройтерс. Извършват се и избавителни интервенции за изваждането на двама души, блокирани сред жп вагони. 

Видеокадри на " Метро Ти Ви " и " Компас Ти Ви " демонстрират по какъв начин пасажерите получават помощ, с цел да излязат от вагоните, някои от които са напълно отвън релсите. 

Спасителни служби преглеждат вероятните разновидности за спасяването на двама души, открити заклещени сред вагони, сподели началникът на избавителната работа Хери Марантика, без да заяви дали откритите двама души са живи, написа Българска телеграфна агенция.

Линейки се събраха, с цел да откарат потърпевшите в болница след злополуката, станала рано тази заран покрай Бандунг, столицата на провинцията, съобщи полицията.

Тримата починали са били част от личния състав във влака, сподели районен представител на полицията в Западна Ява. Той добави, че общият брой на пасажерите във влаковете е 478, а 28-те ранени са откарани в болница. 

Причината за злополуката към момента не е ясна, само че националният железопътен оператор и провинциалното държавно управление обявиха, че ще проверяват случая дружно с представители на службата по транспортна сигурност. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР