Най-малко трима души са загинали при ракетен удар, попаднал върху

...
Най-малко трима души са загинали при ракетен удар, попаднал върху
Коментари Харесай

Продължава издирването на десетки хора след ракетния удар над мола в Кременчук

Най-малко трима души са починали при ракетен удар, попаднал върху жилищна постройка в Южна Украйна в сряда, оповестиха управляващите, представени от Ройтерс.
В същото време продължава издирването на десетки хора, които към момента са изчезнали след офанзивата против търговски център в Кременчук преди два дни.
Осем ракети удариха южния град Николаев, в това число жилищна постройка, сподели кметът Александър Сенкевич, единствено дни откакто Украйна заяви, че съветски ракети са умъртвили 18 души в мол в централния град Кременчук. Властите настояват, че минимум 36 души там не престават да бъдат в неопределеност.
Снимки от град Николаев демонстрират пушек, който се извива от четириетажна постройка с отчасти опустошен горен етаж, добавя организацията.
Украйна съобщи, че Русия съзнателно е убивала цивилни, когато е удряла мола в Кременчук. Москва от своя страна твърди, че молът е бил празен и е блъснала оръжеен склад наоколо.
"Руската ракета е блъснала тъкмо това място. Искаха да убият колкото се може повече хора ", разяснява президентът Зеленски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР