Най-малко трима души са убити и няколко ранени при стрелба

...
Най-малко трима души са убити и няколко ранени при стрелба
Коментари Харесай

Стрелба, кръв и убити на фестивал в Калифорния

Най-малко трима души са убити и няколко ранени при пукотевица на празника на чесъна в Гилрой, щата Калифорния, заяви Ройтерс.
Говорител на полицията сподели, че в медицинския център "Санта Клара " са признати двама потърпевши от стрелбата и са предстоящи още трима. Тя добави, че не разполага с информация за положението им.
На видеозаписи в обществени медии се вижда по какъв начин хора се разбягат на празника и се пробват да се скрият.
Празникът на чесъна е национално тридневно събитие, на което се събират хиляди фенове на чесъна и храната. Празникът е учреден през 1979 година На него се прави ревю на храни и питиета и има кулинарни надпревари. Организира се от доброволци и е считан за един от най-големите летни празници на храната.
В парка Кристмас хил, където протича празникът, е неразрешено да се влиза с оръжие и не се позволяват хора с дрехи или отличителни знаци за принадлежност към банди, в това число мотоклубове.
Все още не са известни детайлности за нападението. Говорител на полицията удостовери, че има потърпевши. Според медии на избавителните служби било обявено, че 11 души били повалени на земята откакто в последния ден на празника на чесъна отекнали изстрели.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР