Най-малко трима души бяха ранени и осем души бяха арестувани

...
Най-малко трима души бяха ранени и осем души бяха арестувани
Коментари Харесай

Най-малко трима ранени и девет арестувани: Ожесточен протест пред резиденцията на Нетаняху

Най-малко трима души бяха ранени и осем души бяха задържани в Йерусалим късно нощес при яростни конфликти сред стачкуващи и полицията пред частната резиденция на министър-председателя на Израел Бенямин Нетаняху, заяви израелският вестник " Хаарец ".
 June 17: Anti-gov`t rally near PM`s home descends into violent clashes; 9 arrested | The Times of Israel
Според в. " Таймс ъв Израел " полицията е употребила водни оръдия, с цел да разпръсне протестиращите.

Хиляди стачкуващи излязоха преди този момент по улиците на Йерусалим, с цел да изразят своя митинг против държавното управление на Нетаняху поради неуспеха му да реализира съглашение за заложниците, съобщи ДПА.

 June 17: Anti-gov`t rally near PM`s home descends into violent clashes; 9 arrested | The Times of Israel
На протест пред постройката на Кнесета (израелския парламент) стачкуващите приканиха за предварителни избори, както и за съглашение, което да улесни освобождението на останалите израелски заложници, държани в линията Газа, написа в. " Таймс ъв Израел ".

" След това, което се случи на 7 октомври, както и в светлината на екстремизма на това държавно управление и отричането от негова страна на неуспеха му, то би трябвало да върне мандата на народа ", сподели пред вестника водачът на митинга Шикма Бреслер.

Правителството на Нетаняху е формирано от неговата дясна религиозна партия " Ликуд ", както и от крайнодесни и ултрарелигиозни съдружни партии.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР