Най-малко седем души са загинали и единайсет са били ранени

...
Най-малко седем души са загинали и единайсет са били ранени
Коментари Харесай

Седем загинали и 11 ранени при тежка верижна катастрофа в Източна Турция

Най-малко седем души са починали и единайсет са били ранени през днешния ден при тежка верижна злополука сред рейс и два камиона в окръг Агръ, Източна Турция , оповестиха турските управляващи, представени от Анадолската организация.

По последна информация на телевизия СиЕнЕн-Тюрк при случая са се сблъскали пътнически рейс, камион цистерна и ТИР, пренасящ зеленчуци, в центъра на град Тутак.

При случая са били ранени единайсет души. Състоянието на двама от ранените е тежко, съобщи министърът на опазването на здравето Фахреттин Коджа, представен от Анадолската организация.

При конфликта са се запалили рейсът и камионите. Гъст пушек се издигаше над местопроизшествието. Няколко часа бяха нужни на огнеборците, с цел да угасят пламъците, показва АА.

На мястото на случая дойдоха доста коли за спешна помощ, полиция, жандармерия, пожарни екипи.

Засега не са известни аргументите за тежкия случай. Министърът на правораздаването Бекир Боздаг съобщи, че е подхванато следствие по случая, осведоми телевизия ТРТ-Хабер.

Президентът Реджеп Тайип Ердоган, министърът на опазването на здравето Фахреттин Коджа, главният опозиционен водач Кемал Кълъчдароглу, както и доста други политици изрекоха съболезнования на околните на починалите при злополуката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР