Най-малко петима души са загинали, а други петима са ранени

...
Най-малко петима души са загинали, а други петима са ранени
Коментари Харесай

Най-малко 5 убити при ракетния удар по телевизионната кула в Киев

Най-малко петима души са починали, а други петима са ранени при съветския удар против телевизионната кула в центъра на Киев, заяви украинската Държавна работа за изключителни обстановки.



По данни на управляващите две ракети са поразили кулата, унищожили са апаратната в телевизионния център, като офанзивата провокира спиране на предаването на телевизионните канали. Очаква се в идващите часове да проработи авариен излъчвател.

На място работят избавителни екипи, като от постройката се издига гъст пушек.

Малко преди този момент съветското военно командване предизвести за идни удари над Киев от високоточно оръжие по телекомуникационна инфраструктура и софтуерни центрове, за да пресекат осведомителните офанзиви към Русия.

" С цел да спрем хакерските атаки против Русия ще бъдат нанесени удари с високоточни оръжия против софтуерна инфраструктура на ССУ (Службата за сигурност на Украйна) и на основния център на Отдела за психически интервенции в Киев ", съобщи представителят на съветското министерство на защитата Игор Конашенков. " Призоваваме жителите на Киев, живеещи наоколо до предавателните центрове, да изоставен домовете си ", добави той.

 Снимка: Държавна работа за изключителни обстановки на Украйна
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР