Най-малко петима души са били ранени през нощта при руски

...
Най-малко петима души са били ранени през нощта при руски
Коментари Харесай

Най-малко петима души са били ранени при руски въздушни атаки над Украйна

Най-малко петима души са били ранени през нощта при съветски обстрел на жилищни квартали в Мирноград и Покровск в Донецка област. Това заяви районната прокуратура. По-рано пък президента на страната Володимир Зеленски прикани западните сътрудници на Украйна да съберат политическа воля и да дават на Киев нужните военни доставки, защото войските на Киев не престават да изпитват сериозен дефицит. 

 
Тази война би трябвало да стане безнадеждна за Русия. Те би трябвало да усетят, че има мощ, която унищожава тези, които се пробват да отстранен живота. И ние можем да подсигуряваме това. Всеки сътрудник знае какво е належащо. Основното нещо е политическата воля това да се случи. Ако това не се случи и Америка и Европа изгубят от ирански дронове " Шахед " и съветски самолети, това ще остане в историята като една от най-срамните глави.
Володимир Зеленски, президент на Украйна

От друга страна Китай стартира нов опит за водене на договаряния сред Русия и Украйна. Китайският специфичен делегат по евразийските въпроси Ли Уай Хуей дойде в Москва, където се срещна със заместник-министъра на външните работи на страната, с цел да обсъдят по този начин наречената " украинска рецесия ". Хуей възнамерява да посети Украйна, Франция, Германия и Брюксел. Междувременно Министерството на защитата на Германия съобщи, че приключването на информация за диалог сред високопоставени чиновници по отношение на военната помощ за Украйна е било " координирано " от Русия. 

 
С изключение на няколко изключения, няма доста ново наличие от този телефонен диалог, най-малко към този момент наподобява по този начин. А това от своя страна води до осъзнаването, че единствената цел на този запис е да дестабилизира и разтревожи популацията. От нас зависи да решим дали ще прескочим тази сопа, която Путин ни протяга.
Борис Писториус, министър на защитата на Германия

Стана ясно и, че НАТО стартира огромни военни учения - които ще продължат близо две седмици. Те са за практикуване на отбраната на новоразширената северна територия. Повече от 20 000 бойци от 14 страни ще вземат участие, а самите дейности ще бъдат ръководени от Норвегия.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР