Най-малко петима души бяха убити, а 18 са ранени след

...
Най-малко петима души бяха убити, а 18 са ранени след
Коментари Харесай

Задържан е заподозрян за смъртоносната атака в гей клуб в Колорадо

Най-малко петима души бяха убити, а 18 са ранени откакто в ъоръжен мъж откри огън в гей клуб в американския щат Колорадо. Заподозреният е арестуван от полицията и се лекува от пострадвания. Двама души в клуба са усмирили нападателя, оповестяват от полицията.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че американците " не могат и не би трябвало да толерират омразата ".

Полицията помоли хората да бъдат търпеливи, до момента в който работи по идентифицирането на жертвите и уточняването на броя на потърпевшите, като добави, че някои хора са се прибрали от болничното заведение. Не е явен още претекстът за стрелбата, само че от полицията обявиха, че в хода на следствието ще бъде прегледано дали става въпрос за закононарушение от ненавист и дали е забъркан повече от един човек.
At least 5 killed, 18 injured in shooting at LGBTQ club in Colorado Springs, police say
— The Washington Post (@washingtonpost) От ФБР в близкия Денвър оповестиха, че оказват подпомагане на локалната полиция по отношение на случая.

" Първоначалните доказателства и разпитите демонстрират, че обвиненият е влезнал в клуб Q и незабавно е почнал да стреля по хората вътре, до момента в който се е придвижвал по-навътре в клуба ", сподели той на конференция в неделя.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР