Най-малко пет нарушения се виждат в клипа, публикуван от Мис

...
Най-малко пет нарушения се виждат в клипа, публикуван от Мис
Коментари Харесай

"Мис Силикон" с кокаин зад волана и 5 нарушения – какво я очаква?

Най-малко пет нарушавания се виждат в клипа, оповестен от " Мис Силикон ", отвън потвърденото шофирането под влияние на кокаин, разгласи Владимир Тодоров от Българската асоциация на потърпевшите при произшествия.

" Тя приказва по телефона, което е неразрешено. Шофира без колан. Има домакински любим в скута си, което е извънредно рисково. Освен това кара без ръце. Всичко това са груби нарушавания на разпоредбите за придвижване по пътищата ", разясни той пред bTV.

Припомняме, че преди дни " Мис Силикон " Катрин Йорданова разгласява следващото видео в обществените мрежи, в което кара с превишена скорост в София, а на стъклото на автомобила се вижда стикер с надпис " Република България - Народно заседание ", който нормално имат депутатските коли.

" У нас е регламентирано, че на предното стъкло на автомобила може да има единствено разрешените от закона стикери – да вземем за пример подобен за Гражданска отговорност. Дали стикерът на Народното събрание на колата е достоверен – това ще се откри от други органи. Ако автомобилът не е неин, то тогава отговорността би трябвало да се търси от някои различен ", уточни още Тодоров.

Миналия месец Катрин Йорданова отново разгласява видео, в което кара с близо 260 км/ч по автомагистрала " Тракия ".

Той разяснява, че възможното наказване " Мис Силикон " ще бъде доста строго – за шофиране под въздействието на опиати се лишава автомобила.

" Ако автомобилът не е неин, левовата му равноценност би трябвало да се заплати от действителния притежател. Той ще бъде лишен от шофьорска брошура и ще заплати санкция от 2000 лева ", разясни още Тодоров.

Според него Пътна полиция е с лимитирани пълномощия, когато става дума за снимани в клип нарушавания на закона.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР