Най-малко осем души са били ранени при нападение в Йерусалим,

...
Най-малко осем души са били ранени при нападение в Йерусалим,
Коментари Харесай

Кола се вряза в тълпа в центъра на Йерусалим, най-малко 8 са ранени

Най-малко осем души са били ранени при нахлуване в Йерусалим, оповестиха от израелски служби за незабавна помощ през днешния ден, представени от ДПА.
Прочетете още
Един от тях е получил съществени пострадвания, гласи оповестено през днешния ден известие за случилото се на избавителната работа “Зака “.

Полицията заяви, че автомобил се е врязал в няколко минувачи в центъра на града. Предполагаемият нападател е бил " обезвреден ", обявиха силите на реда, без да се прецизира ясно дали той е мъртъв.

Службата за спешна помощ " Маген Давид Адом " заяви, че 70-годишен мъж е получил съществени пострадвания. Една жена също е била ранена, а други трима мъже са получили леки пострадвания.

Инцидентът се случва в миг, когато Израел се приготвя да означи довечера Деня в памет на падналите във войните, който е в навечерието на утрешния Ден на независимостта. 

Тази година страната чества своята 75-та годишнина.

I’m driving home from Tel Aviv and I hear there was a terrorist attack in Jerusalem in which a terrorist who lives in East Jerusalem rammed his car into innocent civilians in the middle of Jerusalem.

My first thought? Is Tzvi (my 18 year old) there? Is he ok?

Before I could…
— Hillel Fuld (@HilzFuld)

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи в Йерусалим, че нападението припомня на хората, че Държавата Израел е основана с доста тествания и компликации.

Той сподели, че упованията са били да бъде смачкан и изкоренен народът на Израел. " Ако можеха, щяха да ни убият всички. Но те няма да ни победят; ние ще ги победим ".

" Тези набези идват с упованието, че могат и ще ни изгонят отсам, а в случай че можеха, щяха всички ни да избият. Изградихме превъзходна страна с превъзходна войска и превъзходна полиция с цената на големи премеждия ", сподели той, представен от Българска телеграфна агенция. 

Ситуацията със сигурността в Израел и палестинските територии от дълго време е напрегната. От началото на годината 17 израелци, един италианец и една украинка бяха убити при набези на палестинци, напомня ДПА.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР