Най-малко осем деца и един охранител са убити при стрелба

...
Най-малко осем деца и един охранител са убити при стрелба
Коментари Харесай

Седмокласник застреля 8 деца и охранител в училище в Белград

Най-малко осем деца и един охранител са убити при пукотевица в учебно заведение в Белград в сряда. Нападателят - възпитаник от седми клас, е арестуван, оповестява Би Би Си, представени от Българска телеграфна агенция. За офанзивата 14-годишното момче използвало револвера на татко си. 
Прочетете още
Още шестима възпитаници и един преподавател са ранени, оповестява сръбското Вътрешно министерство.

Припомняме, че сигналът за стрелбата в главното учебно заведение " Владислав Рибникар " е получен към 8:40 ч. в сряда сутринта. 

Полицията работи за установяването на всички обстоятелства и условия, се споделя в известието на органите на реда.

Според информация на вестник " Новости ", представена от Българска телеграфна агенция, са убити девет души, а момчето било образцов възпитаник и дете на здравни служащи, татко му е доктор. Предполага се, че е стреляло под въздействието на опиати.

Полицията в началото заяви, че охранител е бил погубен, а петима възпитаници са били ранени, както и че възпитаник от седми клас е бил задържан. Той е изстрелял няколко патрона най-вероятно от револвера на татко си.

Пострадал е и един преподавател, на който се оказва незабавна помощ. Води се разследване на претекстовете за стрелбата, се споделя още в изказване на полицията, без да се загатват повече детайлности.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР