Най-малко една украинска ракета е ударила в петък щаба на

...
Най-малко една украинска ракета е ударила в петък щаба на
Коментари Харесай

Украйна с ракетен удар по щаба на руския Черноморски флот в Севастопол

Най-малко една украинска ракета е блъснала в петък щаба на съветския Черноморски флот в кримското пристанище Севастопол, причинявайки пожар. Това написа локалният губернатор Михаил Развожаев в приложението за известия Telegram, съобщи Ройтерс.
Прочетете още
" Врагът нанесе ракетен удар по щаба на флота. Парче от шрапнел падна покрай спектакъл " Луначарски ", уточни той.

Областният шеф съобщи, че към момента не е явен точният брой на жертвите. На място има пожарникари, сподели губернаторът на Севастопол.

Един човек е липсващ, оповестиха съветските управляващи. Назначеният от Москва губернатор на Севастопол, където се намира ударената сграда, предизвести жителите да заобикалят центъра на града. През последния месец Украйна извърши няколко офанзиви по Крим, като унищожи съветска система за противоракетна защита, нанесе съществени вреди на подводница и на транспортен съд.  

Един човек е бил умъртви, а 15 души са били ранени при съветски удар по Кременчук, в Централна Украйна. Сред ранените има и едно дете, съобщи Франс прес, като се базира на известие в " Телеграм " на ръководителя на украинската Полтавска област Дмитро Лунин, написа Българска телеграфна агенция.

" Врагът изстреля ракети по Кременчук. Една ракета бе свалена от противовъздушните сили. За жал гражданска инфраструктура беше изумена ", сподели Лунин.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР