Най-малко един е загинал, а десетки са ранени след няколко

...
Най-малко един е загинал, а десетки са ранени след няколко
Коментари Харесай

Нови руски атаки в Херсонска област

Най-малко един е умрял, а десетки са ранени след няколко съветски офанзиви в Херсонска област. Руските системи за Противовъздушна отбрана са обезвредили дрон над Калужска област, която граничи с Московска област.

Според генералния щаб в Киев, от началото на войната през февруари 2022 година, украинските сили са ликвидирали повече от 250 хиляди руснаци.

Според източници в Анкара, турският президент Реджеп Ердоган ще предложи на съветския си сътрудник Путин - обновяване на мирните договаряния с Украйна. През август следва среща сред двамата водачи, само че мястото и датата се прецизират.

Без съответни дейности, само че с ангажимента - диалозите за реализиране на мир да продължат - по този начин приключи срещата в Джеда, отдадена на войната в Украйна. Според анализатори, най-важно е било присъединяване на Китай в срещата. Решението на Пекин да се причисли към интернационалните договаряния в Саудитска Арабия е сигнал за допустима смяна в метода на Китай, само че не и противоположен завой във връзка с поддръжката му за Москва.

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР