Най-малко един човек загина, а 30 бяха ранени, много от

...
Най-малко един човек загина, а 30 бяха ранени, много от
Коментари Харесай

Един човек загина, а 30 са ранени, след като влак дерайлира в Нидерландия

Най-малко един човек почина, а 30 бяха ранени, доста от които съществено, откакто пътнически трен, пренасящ към 50 души, дерайлира в Нидерландия рано във вторник след удар в строително съоръжение на релсите, оповестиха нидерландските служби за незабавна помощ, представени от " Ройтерс ".

Спасителни екипи са на мястото на случая във Ворсхотен, село покрай Хага.

Говорител на пожарната съобщи пред нидерландското радио, че 19 души са откарани в болница. На други е оказана помощ на място, оповестиха от Спешната помощ.

Предният вагон на нощния трен от град Лайден за Хага е дерайлирал и се е забил в поле след случая, заяви организация ANP. Вторият вагон се е наклонил на една страна, а в третия е избухнал пожар, само че по-късно е бил сподавен, се споделя в известието.

Информацията за аргументите за случая е спорна.

 Пътническите влакове по линията Атина - Солун потеглиха още веднъж над месец след злополуката Пътническите влакове по линията Атина - Солун потеглиха още веднъж над месец след злополуката

По-рано бе обявено, че пътническият трен се е сблъскал с товарен. Говорителят на Нидерландските железници сподели, че в случая е взел участие товарен трен, само че не може да даде детайлности.

Нидерландските железници оповестиха в " Туитър ", че влаковете сред Лайден и елементи от Хага са били анулирани заради случая.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР