Най-малко един човек е загинал заради поройни дъждове, които са

...
Най-малко един човек е загинал заради поройни дъждове, които са
Коментари Харесай

Поройни дъждове и наводнения парализираха Албания, има жертви

Най-малко един човек е умрял поради поройни дъждове, които са наводнили доста елементи на Албания, парализирайки нейните пристанища и причинявайки анулацията на полети от нейното само интернационално летище, оповестиха албанските управляващи, представени от " Асошиейтед прес ".

Още трима души са били ранени, а 18 къщи са били разрушени поради произшествия, свързани с неприятното време през последните 24 часа, се прецизира в изказване на държавното управление.

Много пътища остават блокирани, до момента в който към 71 хиляди локални поданици са били наранени от спиране на електроснабдяването.

Стотици хора са били евакуирани в централната и южната част на балканската страна. Полицията заяви тази заран, че придвижването по автомагистрала в западната част на страната, водеща към столицата Тирана, отчасти е възобновено, само че други пътища остават наводнени. Евакуиран е и търговски център покрай столицата, в който имало 100 души. Училищата в цялата страна са затворени през днешния ден. Правителството прикани жителите се придържат към препоръките на формалните органи. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР